fredag den 25. oktober 2013

På æblerov.

For nyligt har ordet >æblerov< fået en ny mening hjemme hos os. Min mor bor i en lejlighed i en relativ stor by, og i hendes lille frimærke-have står et fantastisk æbletræ. Det giver masser af æbler, og de er super lækre, og det er der åbenbart flere end os der har fundet ud af. For en morgen kommer hun ud til et æbletræ, som i løbet af natten er blevet plyndret! Alt hvad der kunne nås fra jorden er plukket af.. -det er da simpelthen noget af det frækkeste jeg har hørt. Og det skal siges at haven altså er omgivet af forholdsvis høj hæk, så det er ikke bare lige til at komme derind.

Nå, sket er sket, og min mor må jo så finde stigen frem for at få de sidste tilbageblivende æbler ned, men et par dage efter kommer hun hjem fra arbejde og ser at de øverste æbler nu også er væk!

-Hva´giver I mig? -jeg fatter ikke at nogen kan få sig selv til det.. -æblerov er altså ikke længere sådan noget uskyldt rapseri af en 5-6 æbler som kan nås over hæken...

Heldigvis har vi herude på landet har vi heldigvis også et fantastisk æbletræ som hvert år giver os et par hundrede kilo æbler, så i aften går turen hjem til mor, med bilen fuld af unger, og æbler.

Herunder kommer lidt efterårsbilleder..-Sara
Send en kommentar