lørdag den 17. september 2011

Hvor skal jeg shoppe i KBH?

Hejse allesammen. I næste uge flyver jeg fra det mørke jylland for at tilbringe nogle dage i København, på kursus. Men når jeg nu ikke sidder og laver opgaver og tests, hvad skal jeg så få tiden til at gå med, for ikke at dø af baby-savn? Jeg vil gerne finde noget lækkert papir til at lave æs´ker af, og desuden ville det være fedt at få brugt nogle af fødselsdagspengene på garn og stoffer (altså af den rigtige slags) Where to go??

3 kommentarer:

Helle sagde ...

skal du shoppe garn og evt broderi er sommerfuglen stedet, der er også Wilferts på Gl. Kongevej, Uldstedet i Folstræde og mange flere. Meget vil afhænge af hvor i kbh du er, hele den indre by er præget af WM-cykling især mandag-onsdag, det er muligt at komme rundt på gåben, men mon ikke der er mange mennesker. Ved Nikoai-kirke i centrum ligger en klassisk papirhandel, jeg har ikke været derinde, men gætter på at de har noget der kan bruges.

Sara sagde ...

Tak for dine forslag Helle, der er da noget at gå i gang med! Jeg har luret at der nok er en del trængsel i byen, og vælger derfor også at gå rundt. Jeg skal bo på Nyhavn, og glæder mig lidt til at nyde et strejf af storby-livet.
-sara

Handmade by GEERTSEN sagde ...

jeg er lidt faldet for din blog og msåke jeg kan give et par forslag.
Garn-iture på Smallegade er en lille-bitte butik, men hun har rigtig fine stoffer, både amerikanske og japanske, bånd og garn.
Handler i Vingårdsstræd, http://www.handler-textiler.dk/. Deres hjemmeside er gammeldags, men det er den største butik med knapper, bånd. Absolut et kig værd. Og så ligger den næsten lige ved siden af Nicolai Kirke.
Og ellers så er der Uldstedet i Fiolstræde som Helle også foreslår.
Miniministeriet ved Kultorvet http://miniministeriet.dk har et lille udvalg af Libertystoffer.
I Fannymia i Kompanistræde er der også fine stoffer.
Det var lige et par stykker af mine yndlingssteder. Måske du kan nå at bruge det til noget:-)
Mht. papir, så er Tutein&Kock i Farvergade også et sted du kunne kigge.
Vh Rikke